Today.ua

Слава Камінська зізналася, що зраджувала чоловікам

Слава Камінська дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що зраджувала своїм чоловікам. До того ж ексучасниця групи «НеАнгели» відзначила, що готова пробачити коханому невірність.

Відома українська співачка, яка засвітилася на телебаченні завдяки шоу «Острів спокус», здивувала визнанням. Попри те, що багато років тому кохана людина розбила їй серце зрадою, Слава Камінська зізналася, що робила так само.

В інтерв'ю Славі Дьоміну виконавиця відповіла на дуже каверзні й особисті питання. На запитання ведучого про те, чи змогла б вона пробачити зраду коханої людини, ексвокалістка групи «НеАнгели» сміливо відповіла «так».

Після цього постало інше питання, чи зраджувала Слава сама коли-небудь. На що вона відповіла:

«Так, було таке. Але це сталося давно. Едгару (другому чоловіку - примітка Редакції) не зраджувала. А раніше траплялося», - зазначила співачка.

Особисте життя Слави Камінської було досить бурхливим. Вона двічі виходила заміж. Перший раз за бізнесмена з Києва Євгена, а другий раз за пластичного хірурга Едгара Камінського, шлюб з яким закінчився у 2019 році. У них народилося двоє дітей, заради яких експодружжя підтримує добрі стосунки.

Нагадаємо, Слава Камінська з "НеАнгелів" з гумором привітала ексчоловіка з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ