Today.ua

“Сміливо“: Олена Кравець похвалилася новою короткою стрижкою з чубчиком

Олена Кравець у багатьох викликала безліч питань, коли у віці 45 років наважилася коротко обрізати волосся. Зірка студії "Квартал 95" похвалилася перед шанувальниками черговою обновкою, викликавши бурю обговорень у Мережі.

Майже рік тому, у квітні 2021 року Олена Кравець шокувала своїх численних шанувальників, представ перед ними з коротко обстриженим волоссям. До цього білява красуня носила каре довжиною до або трохи нижче за плечі. Проте душа захотіла змін, і комедійна акторка не стала нікого слухати і зробила так, як схотіла сама. І не помилилася - її зовнішній вигляд справляє ефект досі - і частіше позитивний.

"Легко позувати, коли легко голові. Коли твоя стрижка і є сама ти..." – зауважила у публікації Олена Кравець.

Артистка трохи освітлила волосся, зробила довгий косий чубок і підстригла модну цього року стрижку паж. Зірка нанесла ніжний макіяж, підкресливши лише губи за допомогою яскравої малинової помади.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Kravets (@lennykravets)

Вона справила враження на шанувальників. Багато хто писав, наскільки добре вона виглядає, і як їй личить коротка зачіска, а інші нарікали на те, що вона вирішила підстригтися.

"Лєн, а як так виходить, роки йдуть, а ти молодієш? Я хочу нагадати, що я молодша!", "Красиво, але я з довгим волоссям значно краще", "З каре миліше було", "Вам дуже йде ця стрижка", "А мені подобалося з довгими", "Сміливо! Вам личить", "Лєнусь, здорово!", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Олена Кравець разом із дочкою з'явилася на світському заході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ