“Знімаємо стрес біля плити“: Ольга Сумська поділилася рецептом улюбленого полуничного джему з мінімуму цукру

Автор: Анастасия Березовская

Українська актриса Ольга Сумська часто ділиться зі своїми шанувальниками перевіреними рецептами, які вона особисто приготувала на своїй кухні. Буває, що домочадцям так сподобається блюдо, що зірці захочеться розповісти про нього фолловерам. Цього разу артистка запропонувала фанатам зварити полуничний джем без загусників та з мінімальною кількістю цукру.

“Знімаємо стрес біля плити“: Ольга Сумська поділилася рецептом улюбленого полуничного джему з мінімуму цукру - today.ua

"Навіть у цей нелегкий час ми, жінки, намагаємося господарювати. Тому, знімаємо стрес біля плити і робимо разом полуничний джем без загусників, мінімум цукру! Вперше вийшов дуже густий, яскравий, неймовірно ароматний та смачний джем. Ділюсь рецептом", - зазначила Ольга Сумська у публікації.

Складові:

  • 1 кг полуниці
  • 200 г цукру
  • Лимон або лимонна кислота
  • Апельсин

Спосіб приготування:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

Популярні зараз

Глава МЗС повідомив, коли F-16 з'являться в українському небі

В Україні виник гострий дефіцит спеціалістів: роботодавці конкурують за кандидатів і підвищують зарплати

Українські банки масово блокують карти клієнтів: названо причини

Названо категорії чоловіків, які можуть залишити країну в умовах мобілізації

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Добре миємо полуницю, видаляємо хвостики та ріжемо шматочками. Пересипаємо в глибоку каструлю.
  2. Додаємо цукор, перемішуємо і даємо ягодам пустити сік - залишаємо на пів години.
  3. Як полуниця пустить сік, вичавлюємо сік із половинки лимона або додаємо чайну ложку лимонної кислоти, щоб джем не втратив свій колір.
  4. Дрібно нарізаємо дві дольки апельсина і додаємо до полуниці.
  5. Ставимо на великий вогонь і варимо протягом пів години, постійно помішуючи (!) - кидати джем на плиті не можна - це головна умова!
  6. Зменшуємо вогонь до середнього. Пінку знімати не потрібно, тому що вона є природним загусником для джему і ніякі продукти більше додавати не потрібно.
  7. У процесі приготування волога випарується. Через 25-30 хвилин після того, як ми зменшили вогонь, випарувалася волога, пінка загуснула джем, можна вимикати вогонь - джем готовий.

"Це фантастика! А головне – мінімум цукру, і дуже гарний колір та смак!" – наголосила Ольга Сумська.

Нагадаємо, Ольга Сумська відповіла на болісне питання про чоловіка доньки з Москви: "А як зять?"