Today.ua

Софія Ротару намагалася продати свій готель в Криму росіянам

Софія Ротару все ніяк не може продати свій розкішний готель, розташований на Кримському півострові. Річ у тому, що виконавиця хоче занадто велику ціну за Villa Sofia. Навіть після того, як зірка в черговий раз знизила ціну, покупця, так і не знайшлося.

Російська актриса Анна Калашникова розповіла, що отримала несподівану пропозицію, придбати готель української артистки Софії Ротару. За словами зірки, вона познайомилася з рієлтором під час подорожі в Ялту, який і запропонував її сім'ї зробити вигідне вкладення в придбання готелю Villa Sofia.

Готель розташований в центрі міста на фундаментах купалень Роффе, побудованих в 1987 році. Спочатку Софія Ротару взяла купальні в оренду і витратила понад мільйон доларів на реставрацію. Зараз її готель вважається одним з найдорожчих: ніч в люксі - 80 тисяч рублів (30 000 гривень), а самий "скромний" номер - 15 тисяч рублів (5,6 тисячі гривень). На сьогоднішній час Villa Sofia не працює. Анна Калашникова зазначила, що, за словами рієлтора, Софія Ротару продає готель, оскільки через пандемію скоротилася кількість концертів.

Спочатку син співачки виставив готель на продаж за 25 мільйонів євро. Через кризу покупців не знайшлося, і він знизив вартість до 23 мільйонів євро. Але і це поки не допомогло. Анна Калашникова ж зізналася, що їй таке придбання поки що не по кишені.

Нагадаємо, онучка Софії Ротару влаштувала гарячу фотосесію на пляжі на Гаваях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ