Today.ua

Солістка KAZKA купила будинок в передмісті Києва і показала шикарний ремонт

Солістка групи KAZKA розповіла про те, що під час пандемії їй вдалося здійснити свою мрію. Олександра Зарицька зізналася, що купила будинок і зробила в ньому ремонт, а зараз поступово купує меблі і все облаштовує.

Виконавиця розповіла, що дуже любить оточувати себе близькими і дорогими серцю людьми. А тому разом з нею в новому будинку зараз живе мама, яку вона забрала з Харкова, і сестра.

"Так, збулася моя мрія - я переїхала в новий будинок. Довго збирала на нього, крім того, мені допомогла моя родина ... В своїй хаті я відпочиваю, це те місце, де я відчуваю себе спокійно. Сім'я, свіже повітря, мої собаки - все це так прекрасно. У подорожі я зазвичай вирушаю за новими емоціями, а вдома розслабляюся фізично і духовно. Я довго шукала такий будинок, який би відповідав моїм запитам. Хотіла, щоб у ньому було багато місця, з великим двором", - зазначила солістка групи KAZKA.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KAZKA (@ kazka.band)

Олександра Зарицька зазначила, що її особняк знаходиться в дуже мальовничому місці, практично в лісі. Інтер'єр виконаний в скандинавському стилі, кругом дуже тепла і затишна атмосфера: багато світла і рослин. У планах у зірки розбити на подвір'ї зону відпочинку і встановити басейн. Нагадаємо, солістка KAZKA слідом за MELOVIN зробила відверте зізнання про свою орієнтацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ