Today.ua

Солістка KAZKA засвітила інтер'єр свого розкішного будинку в Ірпені, розграбованого окупантами

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька вперше показала свій будинок, який вона придбала в Ірпені незадовго до початку повномасштабного вторгнення. Зірці дуже пощастило, що її особняк не зруйнували, проте його пограбували. Артистка зраділа, що окупанти не забрали найважливіше для неї. І показала, що це.

Додому після початку повномасштабної війни Олександра Зарицька повернулася на початку травня і показала фанатам, що залишилося від її будинку після відступу російських загарбників.

Днями в особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська виконавиця, відома виконанням хіта "Плакала", опублікувала перші кадри всередині свого дома. Інтер'єр особняка артистки виконаний у сучасному стилі, на кшталт лофт. Перед шанувальниками Олександра Зарицька похвалилася великою залою з рівними білими стінами, панорамними вікнами, великим зручним диваном та іншими стильними меблями. Підлога викладена, судячи з усього, композитним ламінатом під натуральний камінь. У ролику солістка KAZKA зазначила, що триматися у лихоліття їй допомагає творчість. Після тривалої подорожі з концертами Олександра Зарицька повернулася додому та приступила до малювання. Також вона похизувалась своїми картинами, які, на щастя, не вкрали російські окупанти.

"З того, що мало цінність для мене, нічого не взяли. Фото, картини, які я малювала, – все це залишилося. Вкрали досить дивні речі, наприклад, сушки для рушників з ванної кімнати, забрали величезні електричні батареї. Звичайно, перерили всі речі, перелопатили коробки з-під iPhone, мабуть, думали, що там лежать телефони", – зазначила раніше в інтерв'ю співачка.

Нагадаємо, Наталя Могилевська вперше показала, що стало з її будинком у Бучі – пограбували та розбомбили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ