Today.ua

Соломія Вітвіцька після розлучення з чоловіком почала різко худнути

Соломія Вітвіцька приголомшила публіку новинами про те, що після восьми років шлюбу вона розлучається з молодим чоловіком. Незабаром після цього 40-річна телеведуча активно зайнялася собою. Зірка розповіла, що почала посилені тренування, щоб скинути зайві кілограми.

Українська ведуча телеканалу ТСН розповіла в інтерв'ю, що зайнялася боксом, щоб скинути зайві кілограми. За її словами, в період затяжного карантину і локдауну вона набрала зайвого, і тепер повинна приводити себе у форму.

«Я пішла на бокс до відомого тренера, займаюся з ним. Додала трохи кардіо. Крім того, моє харчування стало більш контрольованим», - повідомляє Соломія Вітвіцька.

Також під час спеціальних тренувань до тіла зірки підключають електроімпульси, завдяки чому ефективно скорочуються м'язи, а фізичні навантаження стають більш продуктивними.

«Після таких занять крепатура така, ніби дві години у спортзалі працювала», - каже телезірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska)

Також Соломія Вітвіцька переглянула своє харчування. Тепер її раціон також розробляють фахівці. Кожен день вона отримує список продуктів і рецепти простих страв. На роботу ведуча ходить з судочками, щоб не пропускати прийоми їжі.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька розповіла, хто став ініціатором її розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ