Today.ua

Соломія Вітвіцька розповіла, хто став ініціатором її розлучення

Соломія Вітвіцька розповіла, що переїхала від чоловіка за чотири місяці до їх розлучення. Новий рік відома телеведуча зустрічала вже як вільна жінка. Також вона розповіла про те, що намагалася врятувати свій шлюб за допомогою парної психотерапії, але і це не допомогло.

Днями українська телеведуча повідомила підписникам в Інстаграм, що через 8 років шлюбу розлучається з чоловіком. Тепер же в ексклюзивному інтерв'ю ТСН зірка розповіла, як стався її розрив з чоловіком і коли.

З'ясувалося, що рішення про розставання не було спонтанним. Понад рік Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков намагалися врятувати шлюб і навіть відвідували сімейного психолога. Однак це не дало ніяких результатів, і в вересні 2020 року ведуча телеканалу ТСН з'їхала. Екс-коханий навіть допоміг їй перевести речі. Перші підозри про те, що в шлюбі Соломії Вітвіцької відбувається щось недобре, підписники запідозрили, коли ведуча в грудні 2020 року в самоті їздила в Америку. На той момент телезірка не хотіла розповідати про своє особисте життя. Тепер же вона підтверджує, що Новий рік зустрічала як вільна жінка, отримавши документи на розлучення в грудні.

Нагадаємо, телеведуча Соломія Вітвіцька осоромилася з туфлями під столом в прямому ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ