Today.ua

У Мережі показали, як вигладає сучасний будинок Юлії Саніної зі студією звукозапису: фото і відео

У Мережі показали розкішний заміський маєток Юлії Саніної з The Hardkiss. Успішна українська співачка може похвалитися сучасним маєтком з гарною зеленою територією і просторою студією звукозапису, де вона може вмістити всі свої численні нагороди.

Група The Hardkiss виграла п'ять статуеток на церемонії нагородження премії YUNA-2021. І, звичайно ж, після церемонії лауреатів чекала Катя Осадча з камерами програми "Світське життя", щоб взяти інтерв'ю у зірок.

З ведучою зустрілася Юлія Саніна разом зі своїм чоловіком і гітаристом групи Валерієм Бебко, ледь тримаючи в руках всі свої нагороди. Відзначаючи досягнення артистів, Катя Осадча згадала просторий будинок подружжя.

"Недарма будували будинок великий, з довгими полицями - буде, де помістити нагороди", - зазначила ведуча.

Закохані побудували розкішний двоповерховий особняк в передмісті Києва. Солістка і гітарист The Hardkiss огородили маєток високим парканом. На території є красивий зелений сад і безліч дерев, зона для відпочинку, вогнище і власна студія звукозапису, де Юлія Саніна творить нові хіти. Користуються закохані "зеленою" енергією завдяки сонячним батареям. Говорячи про чергову перемогу Юлія Саніна зазначила, що їй вже ніяково отримувати стільки нагород. До того ж артистка поскаржилася на брак конкуренції та молодих талановитих артистів.

"Справжній урожай. Мені аж незручно. Навіть не знаю, як реагувати. Приємно, звичайно, а з іншого боку, хочеться, щоб з'являлися нові обличчя, нові артисти, щоб була конкуренція, тому що нас вже всі ще збільшого ненавидять, я думаю", - підкреслила в інтерв'ю співачка.

Нагадаємо, Юлія Саніна зізналася, чи змінить Тіну Кароль в тренерському кріслі "Голосу країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ