Today.ua

Створено новий дизайн манікюру, який візуально подовжує нігті

Багато дівчат люблять довгі нігті, але не всі можуть собі дозволити їх носити, наприклад, через дрес-код в компанії. Для таких красунь стилісти вигадали новий вид дизайну манікюру, який візуально подовжує нігті, робить їх більш витонченими та привабливими.

Манікюр, який на коротких нігтях створює ілюзію довжини, виявився одним із найзатребуваніших у всьому світі у 2021 році. Тепер ці тенденції у нейл-арті дійшли і до нас.

Якщо вам за обов'язком служби заборонено носити довгі нігті, то попросіть свого майстра зробити вам дизайн манікюру, що подовжує, щоб ваші нігті завжди виглядали ефектними, але при цьому ніжними і акуратними. Робити нарощування не доведеться, ви можете залишити ту довжину, яку дозволяє дрес-код у компанії або установі, в якій ви працюєте або вчитеся. Підготовлені нігтьові пластини покрийте лаком бежевого відтінку, потім виберіть основний колір для декорування. Тон може бути будь-який, головне, щоб він не був надто яскравим та насиченим. Виражений контраст нам ні до чого. Дизайн манікюру, який візуально подовжує нігті, передбачає створення різних фігур з плавними округлими контурами, також підійде скошене фарбування кінчика.

Дізнайтеся також, які відтінки в дизайні манікюру будуть актуальними взимку 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ