Today.ua

“Створені один для одного“: у Мережі з'явилося романтичне відео з Олегом Винником та його дружиною Таюне

Олег Винник та Таїсія Сватко досі не підтвердили та не спростували інформацію про те, що вони справді чоловік та дружина. Але шанувальники вважають, що так і є. І про це свідчить те, як пара дивиться один на одного.

Враховуючи, що артисти не говорять про особисте життя і не постять свої фото, в мережі з'явилося дуже багато фан-акаунтів, куди шанувальники завантажують архівні і нові фото, діляться своїми історіями, а також створюють відеоролики.

В одному з таких пабліків було опубліковано відео, що складається з нарізок спільного інтерв'ю Олега Винника і Таїсії Сватко, а також з одного з їхніх виступів. У кадрі Таюне постала в красивій чорній сукні без бретелей, що підкреслює її пишний бюст. Волосся дружина співака уложила в красиву зачіску і нанесла яскравий макіяж.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Таюне Таїсія (@vselennaya__taune)

Олег Винник виглядав у своєму стилі у розстебнутій на кілька ґудзиків сорочці, з прикрасами на шиї, браслетами на руці та годинником. У кадрі можна побачити, як дивляться один на одного артисти, і як світиться Таюні поряд із чоловіком.

"Вони створені одне для одного", - наголосив автор поста. З чим погодилися шанувальники: "Ну, чому вони такі милі, коли разом", "Між ними щось є", "Щоправда, коли вони разом, такі милі, обожнюю", "Які вони класні вдвох".

Нагадаємо, дружина Олега Винника в корсеті та мініспідниці вразила новим стильним вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ