Today.ua

Творець “Орла і Решки“ зізнався, чому розлучився з дружиною після 20 років шлюбу

Олена та Євген Синельникові прожили в шлюбі 20 років, познайомившись в досить юному віці. Незважаючи ні на що закохані розійшлися дуже мирно і разом продовжують виховувати 9-річного сина Олексія. Творець популярного тревелшоу розповів, що ж стало причиною їх з Оленою розлучення.

Благо колишньому подружжю вдалося врегулювати всі питання мирно і залишитися друзями. Зокрема дружба і стала причиною їхнього розлучення. За словами Євгена Синельникова, у них з часом залишилися тільки приятельські відносини, але ніяк не романтичні.

Проєкт, який Олена та Євген придумали разом, і став причиною їхнього розлучення. Насичене життя, зайнятість на роботі, нові емоції привели до того, що чоловік і жінка стали вже не такими, як раніше.

"Ти дуже сильно перенасичуєшься емоціями, бачиш так багато, що неможливо залишитися тією ж людиною, якою ти зайшов в цей проект. Якщо твоя друга половина сидить тут і чекає тебе колишнього, то ... - зазначив Євген Синельников. - На "Решці" розлучаються практично всі. Ми з Оленою взагалі в принципі розійшлися по проектам, ведучим кожен почав самостійно розвиватися".

Також творець шоу "Орел і Решка" розповів, що у нього вже є друга половинка, однак не афішує хто це, оскільки дівчина - особистість не публічна. Син експодружжя спокійно прийняв розлучення батьків, розуміючи, що щасливі батьки порізно краще, ніж нещасливі разом. Хлопчик живе на два будинки і рівноцінно проводить час, що з батьком, що з матір'ю.

Нагадаємо, колишній чоловік Меган Маркл вдруге стане батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ