Спагетті із цукіні: рецепт апетитної страви на вечерю від Євгена Клопотенко

Автор: Леся Ловіцька

Спагетті із цукіні готуються без борошна. Це цікавий варіант смачної низькокалорійної вечері. Спробуйте приготувати страву за рецептом відомого українського кулінара Євгена Клопотенка.

Спагетті із цукіні: рецепт апетитної страви на вечерю від Євгена Клопотенко  - today.ua

Спагетті із цукіні готуються максимально просто. Зі звичними нам макаронами їх "поріднює" тільки зовнішній вигляд. Італійський різновид кабачка містить багато вітаміну С, клітковини та поживних речовин, а також мало калорій.

Цукіні люблять люди, які дотримуються правильного харчування. Страва буде чудовим гарніром до м'яса чи риби, а також стане чудовою закускою.

Головна особливість цукіні – м'яка шкірка, яку на відміну від кабачкової можна не очищати. Щоб приготувати спагетті з цукіні, вам знадобляться:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • цукіні – 300 г;
  • оливкова олія – 1 сл. л.;
  • лимонний сік – 2 сл. л.;
  • кріп – один пучок;
  • сіль та спеції за смаком.

Овочі потрібно добре промити та нарізати тоненькою соломкою за допомогою спеціального ножа-економки із зубчиками.

Спагетті із цукіні: рецепт апетитної страви на вечерю від Євгена Клопотенко У розігріту сковороду потрібно налити оливкову олію та викласти туди цукіні. Посоліть, поперчіть та обсмажуйте цукіні на середньому вогні. Важливо, щоб "спагетті" не пригоріли і залишилися яскраво-зеленого кольору.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Зніміть овочі з вогню, полийте лимонним соком і посипте дрібнорубленим кропом. Розкладіть страву по тарілках – вона смачніша у гарячому вигляді.

Нагадаємо, як приготувати на вечерю ароматний плов – потрібно додати один "забутий" інгредієнт.

Головне