Спагетті із цукіні готуються без борошна. Це цікавий варіант смачної низькокалорійної вечері. Спробуйте приготувати страву за рецептом відомого українського кулінара Євгена Клопотенка.
Спагетті із цукіні готуються максимально просто. Зі звичними нам макаронами їх "поріднює" тільки зовнішній вигляд. Італійський різновид кабачка містить багато вітаміну С, клітковини та поживних речовин, а також мало калорій.
Цукіні люблять люди, які дотримуються правильного харчування. Страва буде чудовим гарніром до м'яса чи риби, а також стане чудовою закускою.
Головна особливість цукіні – м'яка шкірка, яку на відміну від кабачкової можна не очищати. Щоб приготувати спагетті з цукіні, вам знадобляться:
- цукіні – 300 г;
- оливкова олія – 1 сл. л.;
- лимонний сік – 2 сл. л.;
- кріп – один пучок;
- сіль та спеції за смаком.
Овочі потрібно добре промити та нарізати тоненькою соломкою за допомогою спеціального ножа-економки із зубчиками.
Зніміть овочі з вогню, полийте лимонним соком і посипте дрібнорубленим кропом. Розкладіть страву по тарілках – вона смачніша у гарячому вигляді.
Нагадаємо, як приготувати на вечерю ароматний плов – потрібно додати один "забутий" інгредієнт.