Today.ua

Спортзал та величезний басейн: дружина Дмитра Гордона показала фото їхнього розкішного будинку

Дмитро Гордон не пошкодував коштів на будівництво свого будинку, на його оздоблення, декор та техніку. Живе відомий український журналіст за 30 хвилинах їзди від центру Києва в елітному особняку з вежею, важкими дверима, вікнами на всю стіну, просторими кімнатами та дорогою обробкою.

Інтер'єр дому Дмитра Гордона можна просто описати "дорого багато". Тут і комоди із золотою обробкою, і золоті фігурки у вигляді яєць, фруктів та кубків, розкішний чорний рояль, перламутрові люстри, різьблені меблі, предмети мистецтва тощо.

У будинку кореспондента є сауна, більярдна, тренажерний зал з прямим виходом навіть не до басейну, а у басейн. Відповідною фотографією поділилася дружина Дмитра Гордона та мати його трьох молодших дочок.

В особистому обліковому записі в Інстаграм журналістка Олеся Бацман опублікувала фото з тренажерного залу, в якому можна побачити кілька бігових доріжок, орбітрек і навіть манекен для боксування. У кадрі дружина Дмитра Гордона знята спиною до камери, похвалившись своєю розтяжкою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alesia Batsman (@alesiabatsman)

Стоїть красуня обличчям до засклених дверей, які ведуть прямо у величезний басейн на вулиці. Тобто прямо з тренажерного залу можна виплисти на вулицю та завершити тренування брасом. З вікна також можна побачити дитячий будиночок, гойдалку та живопліт, що оточує територію маєтку журналіста.

Нагадаємо, дружина Дмитра Гордона показала, як ведучий проводить час із дочками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ