Today.ua

Середній син Андрія Шевченка відзначає 15-річчя: миле фото із батьком

Для багатодітного батька Андрія Шевченка останній місяць видався багатим на свята – троє його синів відзначили дні народження. Першим (1 жовтня) був малюк Олександр, якому виповнилося 9 років, другим (29 жовтня) – старший Джордан, йому вже 17 років, і сьогодні, 10 жовтня, своє 15-річчя відзначає Крістіан.

В особистому обліковому записі в Інстаграм легендарний український футболіст та успішний тренер опублікував миле фото із середнім сином. Знімок зроблено у віп-ложі під час одного із матчів. Андрій та Крістіан Шевченко виглядають солідно: спортсмен одягнув класичний костюм, сорочку та краватку, а хлопчик світлі штани, сорочку та піджак.

"Щасливого 15-го дня народження, Крістіане! Ми так пишаємося тобою. Продовжуй рухатися до зірок. Ми любимо тебе", - ніжно підписав зірковий батько.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

"Який син красавець", "Що тато, що синуля - ви два красунчики. З Днем Народження", "З іменинником. Дуже світлий хлопець росте! Весь у тата", "Вітаю батька та сина! 15 років - чудовий вік", - захоплюються шанувальники.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kristen (@kristenpazik)

У Андрія Шевченка четверо синів, народжених у шлюбі з моделлю Крістен Пазік. Манекенниця завершила кар'єру майже відразу після заміжжя, присвятивши себе сім'ї та дітям.

Нагадаємо, племінниця Андрія Шевченка похвалилася фото у мереживній білизні: “Я вся горю“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ