Today.ua

Став сутулий і вдавлений: лікар назвала причину “кислої міни“ Путіна

З початку війни люди помітили, що зовнішність російського диктатора Володимира Путіна стала змінюватися. За 90 днів його сильно підкосило - він став сутулий, здавлений, а сидить, наче у нього загострення геморою. Лікар розповіла, що може бути причиною такого зовнішнього вигляду кремлівського голови.

Швидше за все, на диктатора вплинув сильний стрес, викликаний тим, що, маючи намір взяти Київ за три дні, за три місяці не вдалося взяти жодної великої мети. Російські окупанти біжать із зони бойових дій, командири, що завивають п'яні пісні щовечора, не в змозі віддавати накази, а на окупованих територіях люди всіма силами противляться новій "владі".

За словами лікаря-невролога Олександри Щебет, саме стрес посилив стан Путіна.

"Очевидно, за ці три місяці зміни у зовнішності Путіна дуже різкі. І якщо відкинути теорії про двійників, то, ймовірно, у нього пішов раптовий прогрес хвороб на тлі високого рівня стресу, який він не може не відчувати, хоч би яким не був його психотип", - каже експерт.

Також лікар висловила надію на те, що Путін не має жодних психічних захворювань, інакше він не зможе понести покарання, яке йому світить.

"До речі, після оголошення війни всі намагаються знайти у російського диктатора якусь хворобу, особливо психічну. І тут я хочу нагадати, що в психіатрії є такий термін як неосудність. Тобто якщо людина визнана психічно хворою, вона неосудна, і таким чином її не можна покарати через суд і винести вирок. І в цьому випадку, я б дуже хотіла, щоб він був психічно здоровим, тому що не хочу, щоб його вважали неосудним", - зазначила Олександра Щебет.

Нагадаємо, стало відомо, що Путін переніс операцію і перебуває у тяжкому стані — напівтруп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ