Today.ua

Стало відомо, де вчиться старший син Каті Осадчої

Катя Осадча - матуся трьох синів. Старшому її чадо в цьому році виповнилося 18 років. Ілля успішно закінчив престижну столичну школу і поступив в відомий американський університет.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз успішна українська ведуча опублікувала фото, зроблене в Меріленді, США. У кадрі можна побачити старшого сина Каті Осадчої - Ілля зображений спиною до камери на тлі головного корпусу Мерілендського університету в Коледж-Парку.

"Ілля! Моя гордість!" - зазначила щаслива матуся.

Старший син Каті Осадчої дуже стильно одягнений, позуючи в шортах, картатій сорочці, високих білих шкарпетках і масивних кросівках. До цього хлопець закінчив Київську приватну міжнародну школу, де навчання проходило англійською мовою, тому вступ до американського університету для Іллі не був проблематичним.

Хлопчик народився у 2002 році, коли незмінна ведуча шоу "Світське життя" була одружена з депутатом і бізнесменом Олегом Поліщуком. Батьки розлучилися, коли Іллі було два роки. Хлопець достатньо часу проводить почергово то з батьком, то з матір'ю, а також бабусями і дідусями. Після від'їзду Іллі в університет, Катя Осадча та Юрій Горбунов залишилися в розкішному заміському будинку жити тільки зі своїми двома спільними дітьми - 4-річним Іллею і 11-денним сином, про ім'я якого поки нічого невідомо.

Нагадаємо, Катя Осадча влаштувала фотосесію з новонародженим сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ