Today.ua

Стало відомо, де живе Олег Винник

Олег Винник один з найбільш скритних артистів українського шоу-бізнесу. Він ховає свою дружину, не розповідає, чи є у нього діти, не ділиться фото і відео зі свого будинку і взагалі не розкриває місце свого проживання. Однак журналістам вдалося дізнатися, де живе виконавець.

Стало відомо, що Олег Винник живе в багатоповерхівці - будинку, який раніше служив звичайним готелем. 9-поверховому будинку вже понад 50 років і розташован він не в найпрестижнішому районі української столиці.

Завдяки розслідуванню телеканалу Kyiv LIVE шанувальники змогли дізнатися, де проживає їх кумир в Києві. Журналісти помітили автомобіль успішного виконавця - чорний Ford Raptor, і простежили за ним. Олег Винник привів папараці до елітного будинку, розташованому між «сталінками» по вулиці Гоголівській. У деяких офіційних документах ім'я Олега Винника також згадується за цією адресою.

Стати сусідом відомої української зірки поки що неможливо, оскільки жодна з квартир на сьогоднішній час не здається і не продається.

Нагадаємо, Олег Винник з'явився зі своєю давно «втраченою сестрою». У Мережі показали несподіване фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ