Today.ua

Стало відомо, як Ксенія Мішина виглядала на початку кар'єри: архівне фото акторки

Успішна українська актриса Ксенія Мішина за останні кілька років досягла чималого успіху. Її кар'єра зараз на піку: її запрошують у кіно, серіали та різноманітні розважальні проєкти. До того ж сьогодні її вважають однією з найкрасивіших жінок у вітчизняному шоу-бізнесі. Але чи завжди вона була такою красунею – до мережі потрапило архівне фото зірки на початку кар'єри.

Ксенія Мішина розпочала свою акторську кар'єру у 2014 році ще під час навчання у майстерні Дмитра Богомазова Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого. На четвертому курсі навчання вона вперше знялася у кіно, а після випуску отримала роботу у Київському академічному Молодому театрі.

У Мережі з'явилося фото 25-річ Ксенії Мішиної: актриса зробила селфі, сидячи в машині. Вона залишила волосся розпущеним, а також майже відмовилася від макіяжу. Якщо порівняти її архівне фото із нинішнім, то можна побачити, що екс-"Холостячка" нічого не робила зі своєю зовнішністю. Існує ймовірність, що вона лише трохи підколола губи. Звичайно ж, артистка відвідує кабінет косметолога, піклуючись про красу та молодість своєї шкіри, робить масажі, щоб шкіра була пружною, а овал обличчя більш контурним.

"Яка ти щира на цих фото, зовсім не змінилася", "Супер", "Крута", "А тоді, ти напевно навіть і не здогадувалася, що станеш відомою актрисою, і навіть станеш головною холостячкою країни", "Дуже хотіла подивитися на вас без косметики)) Ви чудово виглядаєте Ксенія!", - пишуть шанувальники, дивлячись на архівний знімок зірки.

Нагадаємо, Ксенія Мішина у сльозах заявила про невтішний діагноз: "Сказали, що рак".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ