Today.ua

Стало відомо, хто став ініціатором розлучення Позитиву та кращої подруги Насті Каменських.

У квітні 2021 року стало відомо, що ексучасник гурту "Время та Стекло" розлучається з дружиною після 15 років стосунків. З'ясувалося, що до цього пара деякий час не жила разом, намагаючись налагодити стосунки, але спроби не мали успіху.

Ексдружина Позитиву розповіла, хто ж насправді був ініціатором розлучення і чому. В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" бізнес-леді та найкраща подруга Насті Каменських розповіла, що це саме вона вирішила поставити крапку. Жодні спільні подорожі, побачення та спроби зберегти сім'ю не змінили її рішення.

"Не те, що я психанула, пішла і сказала: "Ідіть всі в баню, я царівна і хочу жити сама". Ні, звичайно. Це боляче, це складний переломний момент. Особливо коли я прийняла рішення, що потрібно відпускати один одного, щоб кожен був щасливий окремо, ось тоді був стан, коли ти почуваєшся на повному дні", - зауважила Аня Андрійчук.

У Мережі навіть ходили чутки, що причиною розлучення стала інша жінка, що Позитив пішов від дружини через свою партнерку з шоу "Танці з зірками" Юлію Сахневич. Анна, коментуючи ці чутки, зізналася, що їм не вірить. У шоу-бізнесі постійно з'являються подібні чутки і вірити всім вона не збирається. До того ж якщо це й так, то зрада залишиться лише на совісті Позитиву.

Нагадаємо, Позитив був помічений в обіймах чудової незнайомки: з ким закрутив роман учасник гурту Mozgi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ