Today.ua

Стало відомо, куди переїхала Олена Зеленська з дітьми після початку війни

Сім'я українського президента, як мільйони українців, прокинулися від вибухів. Олена Зеленська зізналася, що коли вона розплющила очі, її чоловік уже стояв одягненим. З початку війни, з 24 лютого, перша леді України та президент не бачилися.

Було вирішено з метою безпеки відправити сім'ю Володимира Зеленського на місце далеке від Києва. Ходили чутки, що перша леді з дітьми покинула країну і перебуває за кордоном, проте це не так.

Олена Зеленська продовжувала вести справи у своєму новому офісі на Заході України. До неї приставили охорону, адже неодноразово з'являлися повідомлення, що родина Володимира Зеленського є головною метою РФ і що їм загрожує смерть.

Днями перша леді України з'явилася в Ужгороді, де зустрічала першу леді США Джилл Байден. Колеги зустрілися 8 травня на День матері. Дружини президентів дуже тепло привітали одна одну, а сам візит американки Олена Зеленська назвала мужнім, адже безпечного місця в Україні наразі немає. Цілком можливо, що після зустрічі в Ужгороді дружину українського президента відправили в інше місце, яке, зрозуміло, що не розголошується в пресі. Як розповіла сама Олена Зеленська, її діти зараз продовжують навчатись, мабуть, у форматі онлайн. Але вони справно роблять уроки, а дочка готується до вступу до університету. Як заявив президент, дівчинка мала вступити до ВНЗ України.

Нагадаємо, Тіна Кароль похвалилася своїм новим светром із культовим написом про російський корабель: “Просто дівчинка“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ