Today.ua

Стильний манікюр на листопад 2021: модні ідеї дизайну нігтів для жінок різного віку

У листопаді 2021 року в тренді виявився манікюр бордового та винного відтінків. Дизайн нігтів може бути різним - від французького до бароко.

Бордовий манікюр із золотом дозволяє створити розкішний образ, який так любили за часів бароко. Шляхетні відтінки винного та бордового кольорів візуально роблять шкіру рук світлішою.

Юним дівчатам стилісти рекомендують вибирати дизайн манікюру ніжніший і вишуканіший. Французький манікюр бордового відтінку, блискітки та стрази, золотиста фольга чи вензеля – все це ідеально підходить для модниць, які прагнуть виглядати стильно та водночас розкішно. Старшим жінкам підійде абсолютно будь-який дизайн манікюру, головне не робити нігті занадто довгими. З великою кількістю декору теж слід бути обережніше, в цьому випадку краще менше, та краще. Листопад 2021 відкриває перед жінками величезні простори для фантазії та самовираження. Красуні будь-якого віку можуть підібрати дизайн манікюру під свій стиль, образ, настрій. Діловим жінкам відмінно підійде бордовий манікюр з глянсовим або матовим покриттям, інтенсивність кольору компенсуватиметься мінімальним дизайном, що дозволить створити гармонійний та стриманий образ.

Дізнайтеся також, які модні тенденції у дизайні манікюру будуть актуальними взимку 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ