Today.ua

Стрижка міксі – модна зачіска для короткого волосся на весну 2023

Стрижка міксі – тренд весни 2023 року. Це модна зачіска для короткого волосся, яка є сумішшю піксі і малету. Вона підходить жінкам з різними типами волосся.

Власницям коротких стрижок часто пропонують варіанти "під хлопчика" і класичний боб, який вже досить набридли. Міксі допоможе кардинально змінити образ, але при цьому виглядати жіночно та свіжо. Така зачіска за великим рахунком є укороченою версією малету - з елементами піксі, але з меншим перепадом довжини пасм.

Особливості стрижки міксі

Стилісти роблять перехід від дуже короткого волосся на маківці і в передній частині голови до більш довгого на потилиці. У цій стрижці практично завжди є чубчик - короткий, рваний або середньої довжини.

Таку зачіску можна сміливо вибирати власницям прямого і хвилястого волосся. Укладання виглядатиме по-різному, але в обох варіантах цікаво.

Збиті локони допоможуть створити більш зухвалий, гранжевий образ. Для цього потрібно нанести мус для прикореневого об'єму та надання волоссю текстури. Розітріть засіб по волоссю, піднімаючи його біля коріння.

Більш романтичний варіант укладання – просушити пасма феном, витягуючи їх одне за одним. Можна скористатися праскою, після чого нанести лак чи волосся для фіксації.

Мікс підійде жінкам з різними формами обличчя, але за наявності широких вилиць буде невигідно їх підкреслювати. Нижня частина виглядатиме масивніше, тому краще зробити вибір на користь іншої стрижки.

Стрижка непомітно відростає і добре тримає форму, тому не потребує частого оновлення. Це ідеальна зачіска для тих, хто не любить часто відвідувати салони краси.

Нагадаємо про стрижку багатошаровий боб - вона підходить жінкам старше 45 років. Така зачіска освіжає та омолоджує обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ