Today.ua

Стрижки для жінок старше 50 років: наймодніші та стильні зачіски, які не вимагають укладання

Жінкам старше 50 років ідеально підходять три стильні та модні стрижки, які відрізняються ефектом омолодження. Такі зачіски не вимагають складного догляду та укладання.

Більшості представниць прекрасної статі у золотому віці 50 підходять укорочені варіанти жіночих стрижок. Секрет у тому, що жінкам не завжди вдається підтримувати ідеальний вигляд волосся, з роками втрачається їх блиск і шовковистість. Якщо ж постаратися і докласти зусиль, то в 50 років можна сміливо носити довге волосся або стрижки середньої довжини.

У 2022 році у світі на піку популярності саме короткі стрижки, злегка зухвалі та сміливі. Дивно, але саме такі зачіски чудово фарбують жінок за 50 років.

Стрижка міксі

Гібрид стрижок піксі та малет – знаменита зачіска міксі зорово омолоджує жінку, дозволяючи їй виглядати років на 10-20 молодших. Подовжена потилиця і укорочені пасма на маківці надають образу неповторного шарму. Зачіска підходить володаркам будь-якої форми обличчя та структури волосся.

Укорочений боб

Жінкам за 50 років ідеально підходить стрижка боба довжиною на рівні підборіддя. Це дозволяє візуально приховати недоліки овалу обличчя, але при цьому надати образу вишуканості. Зморшки на лобі сховають чубчик, а подовжені бічні пасма «витягнуть» обличчя.

Стрижка піксі

Така стрижка відмінно вписується у будь-який стиль. Волосся виглядає густішим і здоровішим, а подовжена чубчик приховає недоліки овалу обличчя. Стрижка піксі не вимагає укладання, достатньо вимити голову та висушити волосся феном, надаючи зачісці потрібну форму та об'єм.

Дізнайтеся також, які стрижки підійдуть для власниць тонкого волосся у 2022 році. Найстильніші та наймодніші зачіски для жінок різного віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ