Today.ua

Струнка фігура та шкіра без целюліту: 47-річна дружина Кличка показала себе у крихітній літній сукні

Дружина Віталія Кличка у 47 років виглядає набагато молодшою за свій вік. Напевно, вона зобов'язана цьому різним косметичним процедурам, однак і духовним практикам. Наталя займається йогою, а також часто медитує, правильно харчується та намагається уберегти себе від стресу. І це справді працює, адже виглядає дружина київського градоначальника просто чудово.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Наталя Кличко, яка живе в Німеччині, поділилася новим фото. У кадрі вона постала, сидячи в позі лотоса, одягнена у милий сарафан у індійському стилі. Її образ завершують кілька браслетів, багатошарова прикраса на шиї та колоритні сережки у вухах. Волосся дружина Віталія Кличка прибрала назад, а також нанесла нюдовий макіяж.

"Коли тобі здається, що виходу немає, і ти не знаєш, яке рішення прийняти. Пориньте у тишу і заспокойте свій розум. У тиші чутний голос Душі, всі відповіді всередині тебе! У такі моменти мені допомагає медитація…" – зазначила дружина Кличка.

Вся увага прикута до фігури 47-річної Наталії Кличко. Жінка може похвалитися гарною бархатистою шкірою, стрункими підкачаними руками та підтягнутими ногами без целюліту. І це при тому, що дружина мера Києва народила трьох дітей.

Нагадаємо, дружина Віталія Кличка у шубі, легінсах та жокейських чоботях показала стильне вбрання на теплу зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ