Today.ua

Приховують недоліки: п'ять трендових моделей суконь на літо 2022

Кожна дівчина мріє схуднути до літнього сезону, але не всім це вдається вчасно. Літо вже настало, і якщо залишилися якісь проблемні зони, їх можна скоригувати завдяки фасону. Ми вирішили розповісти про п'ять трендових моделей суконь 2022 року, які допоможуть приховати недоліки і зробити вас візуально худішою.

П'ять трендових моделей суконь на літо 2022, які худять та приховують недоліки

Сукня максі

Дівчата, які скаржаться на об'ємні стегна та недосконалі ноги, можуть заховати їх завдяки сукні довжини максі. Це може бути вбрання з льону, бавовни або віскози. Можна віддати перевагу приталеному силуету, балону або багатоярусному фасону, який розходиться донизу. Якщо одягти туфлі на високих підборах, то вдасться подовжити силует і здаватися вищою. Також максі-сукню можна надіти з в'єтнамками або сандалями на тонких ремінцях.

Плаття сорочка

Просто та стильно. Річ, яка ніколи не вийде із моди. Сукня може бути з короткими чи довгими рукавами, довжини міні чи міді. Розрізи з боків на подолі дозволять подовжити силует, а колір скоригувати фігуру. Сукня-сорочка допоможе приховати зону плечей та рук, а також, якщо потрібно, живота. Якщо у вас тонка талія, підкреслити її можна за допомогою ремінця.

Сукня-футболка

Якщо хочеться приховати руки, плечі або зону живота, але при цьому показати ніжки, немає нічого кращого за оверсайз сукні-футболки. Головне – щоб річ вас не облягала, а була на розмір чи дві більшою. Носити плаття-футболку краще з кедами, масивними та спортивними сандалями або з грубими черевиками, якщо дозволяють погодні умови.

Сукня бебі дол

Неідеальний живіт і пишні стегна допоможе скоригувати сукня із завищеною талією та пишною спідницею. Резинка під грудьми підкреслить талію, ноги здаватимуться візуально довшими. Сукня на бретельках дозволить зосередити увагу на грудях та руках, а закрита – приховає проблемні зони.

Сукня на запах

Найідеальніша сукня для будь-якої фігури, для дівчат будь-яких пропорцій – це сукня на запах. Вона візуально зробить талію вужче, подовжує ноги і робить стегна апетитнішими. Глибоке декольте візуально зробить плечі вужче, а високе – груди меншими, довгі рукави приховують повні руки.

Нагадаємо, стилісти назвали стильні моделі купальників, які візуально зроблять фігуру стрункішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ