Today.ua

Дружина Медведчука Оксана Марченко у супроводі невідомих чоловіків перетнула кордон України

Дружина українського політика Віктора Медведчука покинула Україну. Повідомляється, що Оксана Марченко перетнула український кордон у Чернігівській області у супроводі невідомих чоловіків.

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя", який перебуває під слідством у зв'язку зі звинуваченням за кількома статтями Закону України, Віктор Медведчук відправив дружину до іншої країни. Українські ЗМІ повідомляють, що у п'ятницю, 18 лютого 2022 року, Оксана Марченко спішно покинула Україну.

За даними преси, дружина Медведчука перетнула кордон України, до пункту пропуску на кордоні Оксана Марченко прибула близько 19:00 у п'ятницю на одному з двох автомобілів "Тойота" у супроводі кількох невідомих чоловіків, ймовірно, охоронців. Після ретельної перевірки на пропускному пункті в Чернігівській області обидва автомобілі перетнули кордон України та в'їхали на територію Білорусі.

Варто зазначити, що Віктор Медведчук наразі перебуває під домашнім арештом через те, що проти нього порушено кілька кримінальних проваджень. Політик підозрюється у "Державній зраді", а також у "Порушенні законів та звичаїв війни".

Нагадаємо, раніше Оксана Марченко поділилася фотографіями святково прикрашеного будинку, в якому вона проживає разом із чоловіком Віктором Медведчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ