Today.ua

“Свати-7“: Анна Кошмал і Данило Бєлих розповіли про зйомки фінального сезону

Дата виходу серіалу «Свати-7» залишається великою загадкою для шанувальників. Актори спробували пролити трохи світла на процес зйомок довгоочікуваного заключного сезону гумористичного проєкту. Анна Кошмал і Данило Бєлих відповіли на запитання фанатів.

Українська актриса театру і кіно Анна Кошмал вперше вирішила відповісти на запитання шанувальників в Інстаграм. Звичайно, велика частина підписників цікавиться тим, коли ж вийде сьомий сезон серіалу «Свати». На жаль, фанати дізналися, що проєкт ще навіть не дозняли.

На питання про те, яка у зірки маленька мрія, Анна Кошмал, яка виконує роль Жені Ковальової, відповіла:

«Дозняти Свати-7. В моєму житті немає і дня, коли мене б не запитали «Коли вони вийдуть на екран?» І тут 50% всіх цікавить те саме питання! Якщо що, ніхто не знає, коли вони вийдуть».

А ось Данило Бєлих, який зіграв роль батька Жені Ковальової, відповів шанувальникам, що все йде за планом. На питання фаната про те, чи правда, що «Свати-7» вже дозняли, актор зазначив:

«А «Свати»? «Свати» йдуть за планом. Чекаємо всі».

Через пандемію коронавірусу процес зйомок довелося згорнути. Кілька разів повідомлялося про перенесення процесу. Ходять чутки, що актори повернуться на знімальний майданчик тільки влітку 2021 року.

Нагадаємо, "Свати" покинув ще один актор. Стало відомо, кого більше не побачать глядачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ