Today.ua

Світлана Лобода показала, як виглядає абсолютно без макіяжу

Українська співачка Світлана Лобода на сцені завжди дуже яскрава. У неї до дрібниць продумані костюми, завжди ідеальна пишна зачіска і яскравий макіяж. Однак у повсякденному житті артистка любить природність, простоту та комфорт.

Макіяж, особливо сценічний, забиває пори та шкодить шкірі. Через це виникають проблеми у вигляді висипів та почервонінь. Знаменитостям доводиться часто відвідувати косметолога і проводити різні процедури, щоб підтримувати красу та молодість. І багато артистів у звичайному житті зовсім не користуються косметикою, обмежившись олівцем для брів та тушшю.

Це також стосується і Світлани Лободи, яка після початку повномасштабного вторгнення ухвалила рішення розірвати відносини з країною-агресором, де вона жила та працювала останні роки.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз 39-річна виконавиця опублікувала нове фото. У кадрі зірка, яка нещодавно відвідала своє рідне місто Ірпінь, знищене російськими окупантами, постала абсолютно без макіяжу. Вона позувала для селфі у чорній футболці, волосся прибрала назад та зафіксувала нюдовою пов'язкою та відмовилася від косметики.

Пост Світлана Лобода присвятила своїй молодшій сестрі Ксенії.

"Моя мила сестричка виросла, дівчинко моя", - ніжно зазначила у публікації Світлана Лобода.

Останні роки 31-річна Ксенія Лобода жила у Києві. У 2019 році вона вийшла заміж за українського бізнесмена Артема Аурсаладі. На початку червня 2022 року Ксюша приїхала в гості до своєї знаменитої родички, яка, швидше за все, зараз мешкає в Італії. Разом сестри пройшлися храмами і чудово провели час. Нагадаємо, стало відомо, що Віра Брежнєва не збирається повертатися до Росії. Там у неї є дорога нерухомість. Що ж з нею буде?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ