Today.ua

Світлана Лобода показала, як виглядає без макіяжу

Світлана Лобода в повсякденному житті практично не користується косметикою і нерідко ділиться з шанувальниками чесними фотографіями. Примітно те, що фанатам співачка найбільше подобається саме без макіяжу, тому вони не перестають захоплюватися її натуральною красою.

У Інстаграм-сторіз артистка поділилася кадрами з гримерки, на яких вона постала в епатажному вбранні. Співачка одягла шкіряні штани, топ з ефектним декольте, піджак і чобітки, завершивши образ клатчем.

Мабуть, Світлана Лобода ще не закінчила збиратися, а вирішила тільки продемонструвати свій образ. На її обличчі немає ні грама макіяжу, а волосся зібране в розпатланий пучок. Варто відзначити, що Світлана Лобода нерідко ділиться з шанувальниками фотознімками без макіяжу. Підписники захоплюються даними зірки, відзначаючи, що їй краще без косметики.

«Так натуральна і мила !!!», «Світлано, ви виключно прекрасні без косметики! Браво», «Без макіяжу ви набагато красивіша», «Без яскравого макіяжу двадцятирічна дівчина», «Можеш, коли хочеш! Так тримати! Час скидати маски! Природну красу немає необхідності замазувати!», - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Світлана Лобода таємно виступила на сцені Києва. У Мережі з'явилися кадри з закритої вечірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ