Today.ua

Світлану Лободу та Ані Лорак вимагають позбавити українського громадянства

Світлана Лобода та Ані Лорак – дві українські співачки, які активно будували свої кар'єри у Росії. З 2014 року, як Росія вдерлася на територію України на Донбасі, до них був підвищений інтерес. Виконавці продовжували активно виступати в РФ, проте коли російські війська розгорнули повномасштабну війну в нашій країні, фанати чекали, коли зірочки виступлять. Але нічого так і не дочекалися.

За підсумком так і не назвавши війну війною, виступивши кілька разів із закликом "зупиніть це божевілля", Ані Лорак зовсім замовкла, втікши, з чуток, із Росії, а Світлана Лобода стверджує, що допомагає біженцям з України в Європі.

Після того, як Ані Лорак позбавили іменної зірки на Алеї Слави у Чернівцях, із закликом до більшого покарання для артистки та її горе-колеги виступила українська зірка Анастасія Приходько, яка зазначила:

"А чого тільки зірочку? А позбавити звання? А впаяти за зраду батьківщині? Я б ще й громадянства позбавила... Воно ж потім спливе з українськими піснями і розповідатиме, як вона любить Україну! Згадайте потім… Дійте вже зараз, зараз саме той час, коли треба все розставити на місця”.

Також зірка обурилася, що Світлана Лобода більше переймається закриттям Інстаграма, ніж тисячами загиблих.

"Стривай куди ти муЗчина, залиш хоч би своє ламБорджіні". Господи, вгамуйте ботокс! Він почав у неї мігрувати у мозок! Цих бл*дь двожопих треба миттєво відрізати від України! Жодна, ні друга не сказали, що відбувається в нашій країні! А у нас війна! Війна, моя "дорога", - зауважила Анастасія Приходько.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала список бажань своєї 6-річної доньки після війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ