Today.ua

“Син гуглить, як прибрати Путіна“: Маша Єфросиніна розповіла, як її дитина реагує на війну

Маша Єфросиніна висловилася про новий етап свого материнства. Вона зізналася, що в умовах війни їй складно поєднувати роботу та сімейне життя.

Напад Росії на Україну змінив звичний перебіг життя відомої телеведучої. Маша має двох дітей: Нані зараз 18 років, а її молодшому братові Саші – сім. Єфросиніній, як і багатьом іншим матерям, важко освоїтися на новому місці проживання.

"Я не заздрю всім мамам. Я вішаюсь, чесно кажучи... Я маю готувати, прати. Зараз усі жінки скажуть: "Ми це і так робили". Але у кожного свій шлях і своє життя. Я паралельно ще не перестаю працювати" , – поділилася популярна українка.

Громадська діячка зізналася, що часом у неї здають нерви. Вона просить сина та доньку зникнути на три години, щоб вона могла зайнятися своїми справами. Спадкоємці цілком згодні, але просять "дати їм поїсти". Єфросиніна впевнена, що немає нічого поганого в сльозах через війну. Проте треба зберігати спокій. Телеведуча зауважила, як її діти подорослішали за останні два місяці. Молодший здивував маму своїм бажанням.

«Я вчора побачила, як мій син гуглить, як прибрати Путіна, Боже! Дитина, яка ще 3 місяці тому дивилася міньйонів», - наголосила Марія.

Нещодавно Євросініна відзначила бірюзове весілля із бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Телеведуча показала, як коханий чоловік привітав її з річницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ