Today.ua

Син Наташі Корольової знайшов кохання на заняттях на пілоні

Наташа Корольова все ще приходить до тями після зрад чоловіка, але її серце гріє щастя в особистому житті сина. 18-річний Архип зустрічається з дівчиною старшою за нього, яка, як і хлопець, ходить на заняття на пілоні. До того ж обраниця сина співачки вже дуже любить епатувати публіку, як і її можлива майбутня свекруха.

У той час як сама Наташа Корольова збирає осколки свого ідеального шлюбу, Архип Глушко будує відносини з 20-річною танцівницею на пілоні. Відомо, що хлопець також ходить на заняття з екзотичних танців.

Обраницею єдиного сина Наташі Корольової стала дівчина, яка в соціальних мережах називає себе Мелісса Фокс. За інформацією ЗМІ, пара зустрічається досить довго - приблизно півроку, і у них все серйозно.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ᏗᏒᏦᏂᎥᎮ ᎶᏝᏬᏕᏂᏦᎧ (@grek_grex)

Особливо багато питань викликала фотографія, на якій закохані зображені в момент цілунку, а на їх безіменних пальцях можна побачити тонкі смуги золотих кілець, схожих на обручки. Молоді люди ніяк не коментують питання щодо їх можливого весілля. Мелісса своєю чергою не соромиться публікувати в соціальних мережах досить відверті фото, наприклад, зроблені в спідній білизні. Нагадаємо, Наташа Корольова зізналася, що її материнський інстинкт ще не згас. Артистка хоче завести дитину, але не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ