Today.ua

Японіст: син Наташі Корольової вирішив присвятити життя іншій культурі

Наташа Корольова спочатку не розуміла захоплень сина і навіть намагалася заборонити. Однак з часом вирішила, що потрібно довіряти синові та дозволяти самостійно обирати свій шлях. Співачка зізналася, що Архип японісти.

Наташа Корольова розповіла, як вона поставилася до того, що її син зробив нестандартний вибір своєї майбутньої професії. У Інстаграм зірка вдалася в питання:

«Що робити, якщо твій син японіст?»

За словами артистки, Архип давно почав цікавитися східною культурою. Спочатку він дивився японські мультики російською мовою, а після став все розуміти в оригіналі. Потім в будинку Наташі Корольової та Сергія Глушко стали з'являтися різні характерні дрібнички: кумедні коти манекі-неко, дзвіночок Фурін, маски, віяло, посуд.

В кінцевому підсумку у 2019 році син співачки вирішив поступити у Вищу школу економіки та став вивчати японську культуру більш поглиблено.

«Я вважаю, що дуже важливо довіряти своїм дітям і не варто сильно насідати на них з порадами і повчаннями. Вони самі прекрасно знають, що їм потрібно і як краще зробити», - підсумувала Наташа Корольова.

Мабуть, саме тому артистка підтримує бажання Архипа йти по стопах батька і вчитися мистецтву танцю на пілоні. Саме тому вона тепло прийняла його розкуту дівчину. Нагадаємо, прихильники запідозрили, що Наташа Корольова стала свекрухою, бо її 18-річний син носить кільце дуже схоже на обручку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ