Пишні та соковиті сирники з яблуками приготувати до сніданку дуже просто. Знадобиться лише сир, невелике яблуко, вівсяні пластівці для хрумкого панірування та півгодини вільного часу.
Сирники з яблуками в хрумкій паніровці
Інгредієнти:
- 250 г сиру
- 1 невелике яблуко
- 0,5 склянки вівсяних пластівців
- 3 ст. л. цукру
- 2 яйця
- 1,5 ст. л. манної крупи
- 1 пакетик ванільного цукру
Спосіб приготування:
У чашу блендера або глибоку миску перекладіть сир будь-якої жирності, додайте яйця, манну крупу, цукор і ваніль. Збийте до однорідного стану. Яблуко очистіть від серцевини і натріть на великій тертці, злегка відіжміть сік, якщо фрукт виявився надто соковитим. Отриману масу додайте до сиру і ретельно перемішайте лопаткою і залиште на 5 хвилин, щоб манка набрякла і ввібрала зайву вологу.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
На тарілку насипте вівсяні пластівці. З сирно-яблучної суміші сформуйте невеликі коржики, запанируйте їх з усіх боків у вівсянці. Обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки з обох боків. Готові сирники з яблуками подавайте зі сметаною чи ягідним джемом.
Смачного!
Приготуйте також пишні сирники, які завжди виходять. Простий та швидкий рецепт випічки до чаю або на сніданок.