Today.ua

Сирники з яблуками нашвидкуруч: рецепт найсмачнішої сирної випічки до сніданку

Пишні та соковиті сирники з яблуками приготувати до сніданку дуже просто. Знадобиться лише сир, невелике яблуко, вівсяні пластівці для хрумкого панірування та півгодини вільного часу.

Сирники з яблуками в хрумкій паніровці

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

У чашу блендера або глибоку миску перекладіть сир будь-якої жирності, додайте яйця, манну крупу, цукор і ваніль. Збийте до однорідного стану. Яблуко очистіть від серцевини і натріть на великій тертці, злегка відіжміть сік, якщо фрукт виявився надто соковитим. Отриману масу додайте до сиру і ретельно перемішайте лопаткою і залиште на 5 хвилин, щоб манка набрякла і ввібрала зайву вологу.

На тарілку насипте вівсяні пластівці. З сирно-яблучної суміші сформуйте невеликі коржики, запанируйте їх з усіх боків у вівсянці. Обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки з обох боків. Готові сирники з яблуками подавайте зі сметаною чи ягідним джемом.

Смачного!

Приготуйте також пишні сирники, які завжди виходять. Простий та швидкий рецепт випічки до чаю або на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ