Today.ua

Ситні котлети з буряка на манці - рецепт страви у духовці для всієї родини

У деяких містах України зараз перебої із продукцією. Десь не вистачає овочів, десь замало м'яса. Існує безліч рецептів, які допоможуть викрутитись практично в будь-якій ситуації. Пропонуємо вам спробувати котлети з буряку на манці.

Варто відзначити, що при натиранні овочів має виділитися багато соку, який краще злити. У рецепті є сир, зелень та часник – від їх використання можна відмовитися, якщо таких продуктів немає.

Котлети з буряка на манці

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Буряк запікаємо у фользі в розігрітій до 180 градусів духовці. Також буряк можна відварити або запекти в мікрохвильовій печі в пакеті з водою.
  2. Варений овоч очищаємо і натираємо на велику тертку.
  3. Натираємо сир, дрібно нарізаємо часник та зелень. Додаємо до буряків.
  4. Вбиваємо яйце, перемішуємо та додаємо манку.
  5. Запікаємо 10-15 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

У процесі приготування рекомендується перевернути котлети, щоб вони підрум'янилися з обох боків.

Готово!

Нагадаємо, названо п'ять круп, які можна не варити перед вживанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ