Today.ua

Сюрприз опівночі: Влад Яма показав, як привітав дружину з днем народження

Влад Яма сьогодні, 18 лютого, відзначає день народження своєї коханої жінки та матері його єдиної дитини. Для Ліліани хореограф вирішив зробити приємне. Дочекавшись півночі, він зробив їй зовсім несподіваний сюрприз.

В особистому акаунті в Інстаграмі відома українська пара, яка транслює майже всі подробиці свого життя, поділилися відео в сторіз. Лілія Яма розповіла, що через кілька хвилин в неї день народження, і чоловік попросив перечекати в кімнаті сина, поки він приготує сюрприз.

"У коханої дружини через пару хвилин день народження. Вирішили з Леоном зробити маленький сюрприз. Вона ні про що не здогадується, сподіваюся, сподобається. Подарунок обирали разом із Лео… Здається, сподобалося", - зазначив Влад Яма у ролику.

Суддя шоу "Танці із зірками" замовив коханій розкішний букет білих троянд, а також подарував коробку. Коли дружина танцюриста відкрила подарунок, то була вражена, виявивши там шорти із вшитими стрінгами – тренд 2022 року. Виявляється, Ліліана Яма любить короткі джинсові шорти, яких у її колекції вже дуже багато.

"Вау, шорти, ось таких у мене точно немає. Шорти – це моя слабкість", - відреагувала на подарунок дружина Влада Ями.

Про те, скільки років виповнилося Ліліані, невідомо, але передбачається, що вони з Владом приблизно ровесники, тож їй близько 39 років.

Нагадаємо, дружина Влада Ями засвітила приголомшливу фігуру у трендовому боді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ