Today.ua

“Сюрприз“ у закордонному паспорті: блогерка звернула увагу українців на запис у документі

Українці помітили важливий запис у закордонному паспорті, який став ще одним приводом для гордості за свою батьківщину. Багато хто емоційно оцінив невелике звернення від імені міністра закордонних справ.

Жителі України понад 100 днів живуть у країні, охопленій війною з Росією. Багато наших співвітчизників поїхали за кордон у пошуках притулку. Мільйони людей опинилися у Польщі, Молдові, Чехії, Угорщині, Канаді, США, Німеччині та інших країнах. Українка з ніком baba_dasha опублікувала чуттєве відео у TikTok. Дівчина наголосила, що пишається своїм закордонним паспортом. Вона акцентувала увагу на записі, розташованому на першій сторінці документа. Йшлося від звернення від міністра закордонних справ Дмитра Кулеби:

"Іменем України міністр закордонних справ України просить усіх, кого це може стосуватися, усіма можливими способами полегшити поїздку пред'явника паспорта, надавати йому необхідну допомогу та захист".

Багато фолловерів блогерки зізналися, що не звертали уваги на посил, який набув нового значення в останні три місяці.

"Ого, не бачила", "Я теж не помічав", "Українців тепер у всьому світі знають і їм допомагають, як це круто!", "Пишаюся тим, що українка", "Це так класно. До сліз. Плачу", "Круто, теж пішов на свій дивитися", "Тепер пишаємося всією своєю нацією. Ми найкращі!", "Дякую, що показала. Це чудово", - прокоментували фоловери.

Нагадаємо, що українці можуть оформити закордонний паспорт вдома: дізнайтесь у яких містах і як це можна зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ