Today.ua

“Така красива“: 55-річна Ольга Сумська зачарувала стрункістю у купальнику

Ольга Сумська цього року відзначила 55-річчя. Українська артистка зуміла зберегти чудову фігуру та молоде обличчя. З шанувальниками зірка похвалилася яскравими літніми фото з нещодавньої подорожі до Дубаю.

В особистому акаунті в Інстаграм відома актриса опублікувала серію фотографій, на яких показала, як плескається з чоловіком у теплому морі. Щоб залишатися у формі, і дивувати оточуючих своїм зовнішнім виглядом, зірка займається спортом, вирушає на пробіжку зі своїми собаками і намагається правильно харчуватися.

У кадрі Ольга Сумська постала у гарному чорному цільному купальнику з чашками, який наголосив на стрункій фігурі зірки. Також актриса постала абсолютно без макіяжу, демонструючи рівний тон шкіри, відсутність глибоких зморшок, пігментації та висипів. На це звернули увагу і підписники зірки, які залишили масу захоплених коментарів під постом.

"Класно, красуня", "Ольга, ви така красива", "Яка ж ви розкішна жінка", "Такий вид - це кропітка робота над собою", "Ви просто неймовірна", - пишуть шанувальники.

Варто зазначити, що й чоловік зірки, 58-річний актор Віталій Борисюк, має чудовий вигляд. Він може похвалитися стрункою підтягнутою фігурою та величезною жагою до життя. Подружжя чудово доповнює одне одного і має багато спільних інтересів.

Нагадаємо, дочка Ольги Сумської показала запальний танець у вбранні, що облягає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ