Today.ua

Такі дорослі: старші діти Кейт Міддлтон та принца Вільяма здійснили рідкісний вихід у світ

Вчора у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку відбулася святкова пасхальна церковна служба. Її відвідали деякі члени королівської сім'ї, включаючи Кейт Міддлтон та принца Вільяма зі старшими дітьми. 8-річний принц Джордж та 6-річна принцеса Шарлотта зачарували публіку своїм зовнішнім виглядом.

Для появи герцогиня Кембриджська обрала чарівну блідо-блакитну сукню-пальто від Emilia Wickstead, яку вона одягала в 2017 році в Люксембурзі. Образ вона завершила замшевими черевичками, одягла чарівну пов'язку від Jane Taylor, сережки від Cassandra Goad та взяла невелику сумочку-клатч.

Принцеса Шарлотта була одягнена відповідно матері в блакитні колготки, миле плаття в дрібний квітковий принт і темно-синій кардиган. Принц Вільям і принц Джордж виглядали чудово у строгих темно-синіх костюмах. До герцога і герцогині Кембриджським приєдналися інші члени королівської сім'ї, включаючи Зару Тіндал із чоловіком та старшою дочкою, принц Едвард із сім'єю, принцеса Євгенія, Пітер Філіппс із дітьми. Єлизавета II не з'явилася на службі. Королівський експерт зазначає, що Її Величність могла відвідати невелику каплицю на території Віндзорського замку, щоб не наражати себе на зайву небезпеку і не перенапружуватися. Біограф Анджела Левін упевнена, що напередодні святкування платинового ювілею на троні до здоров'я королеви.

Нагадаємо, найкрасивіша українка Ганна Неплях кардинально змінила зачіску на Балі: "Вирішила оновитися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ