Today.ua

TAYANNA похвалилася знімками в купальнику з відпочинку на Балі

TAYANNA вирішила зробити невелику перерву у творчій діяльності та відправитися за приємними враженнями на екзотичний острів. Місцем свого призначення Тетяна Решетняк вибрала Балі, звідки ділиться умиротвореними фотографіями.

Українська співачка, відома під псевдонімом TAYANNA, поділилася зі своїми шанувальниками чарівними кадрами з райського острова. Колишня солістка групи «Гарячий Шоколад» насолоджується теплим повітрям, місцевими делікатесами, фруктами, відпочиває на пляжі та купається в променистій воді.

В особистому акаунті в Інстаграм TAYANNA опублікувала кадри з території готелю. Учасниця конкурсу «Голос Країни» зробила Селфі в відображенні вікна, показавши себе в трендовому цільному купальнику і білій сорочці. Трохи пізніше Тетяна Решетняк показала себе у води, лігши на рушник на пірсі. Учасниця національного відбору України на «Євробачення 2017-2018» продемонструвала свої стрункі ноги, плоский живіт, груди та підтягнуту шкіру без вад. Нагадаємо, Оля Полякова похвалилася фотографіями з дочкою в однакових купальниках. Українська зірка виглядає як сестра своєї 16-річної дочки та може похвалитися апетитними формами й підтягнутою фігурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ