Today.ua

“Таюне дбає?“: фанати переживають за стан здоров'я Олега Винника

Український співак Олег Винник розчарував безліч своїх фанатів, коли перестав з'являтися перед публікою. На самому початку війни артист записував відео і говорив про те, що відбувається, закликаючи закінчити кровопролиття, а потім раптом просто зник.

Ходили чутки, що артист служить у територіальній обороні, а інші заявляли, що Олег Винник поїхав до Німеччини. У Берліні український артист має власний будинок, в якому він живе зі своєю дружиною Таюне та їхнім сином. Незабаром у ЗМІ повідомили, що співак має серйозні проблеми зі здоров'ям. Про це також обмовилася Оля Полякова.

Подруга Олега Винника наголосила, що він не зрадник, і завжди виступав із патріотичними промовами. Виконавиця закликала артиста все ж таки вийти на зв'язок і розповісти про все особисто. Але він цього, як і раніше, не зробив.

Численні шанувальники накинулися на зірку зі звинуваченнями і навіть хейтом, а ось справжні фанати спробували заступитися за Олега Винника, бо щиро переймаються його здоров'ям.

"Ти де? Народ України за тебе хвилюється", "Кажуть, ви хворієте… Таюне про вас дбає?", "Він захворів, треба одужати, а потім все інше", "Не падайте духом, бережіть здоров'я. Хоч би вісточку подали, як ви там", "Я впевнена, він особисто допомагає, але треба і народ підтримувати", "Олежик, дуже сумуємо за тобою", "Скорішого вам одужання і чекаємо на вас в сторіз", - пишуть стурбовані фанати.

Нагадаємо, Олега Винника масово хейтять у Мережі: "Куди можна надіслати повістку?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ