Today.ua

Теплий салат із запечених на грилі овочів: рецепт весняної страви на пікнік

Травень - час пікніків і поїздок за місто на природу. Приготуйте теплий салат з запечених на грилі овочів, блюдо відмінно доповнить шашлик.

Теплий салат з запечених овочів: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Картопля вимийте щіткою, відваріть до напівготовності в підсоленій воді. Поріжте бульби невеликими шматочками і обсмажте на грилі до рум'яної скоринки. Томати черрі вимийте, обсмажуйте на грилі до тих пір, поки на помідорах не почне лопатися скоринка. На це піде близько 2 - 3 хвилин.

Тонкою соломкою наріжте очищений від шкірки корінь селери, складіть в глибоку миску. Додайте подрібнену зелену цибулю, теплу картоплю і помідори. Всипте в ємність до овочів половинки маслин, посоліть і поперчіть за смаком, полийте лимонним соком.

Заправте оливковою олією і відразу ж подавайте до столу. Салат особливо смачний в теплому вигляді, але і холодним він буде на пікніку дуже навіть до речі.

Смачного!

Приготуйте також для пікніка смачний і ситний салат з відвареної картоплі та корейської моркви. Блюдо готується дуже просто і швидко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ