Today.ua

Тертий пиріг з абрикосами: рецепт найсмачнішого і простого літнього десерту

Тертий пиріг з абрикосами - дивно смачний, ароматний і ніжний літній десерт. Таку випічку можна приготувати для домашнього чаювання або до свята.

Тертий пиріг з абрикосами

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Охолоджене масло натріть на крупній тертці, додайте розпушувач, 2 ст. л. цукру, ванільний цукор і борошно. Швидко перетріть суміш в крихту.

Форму для випічки змастіть маслом, розподіліть половину масляно-борошняної крихти. Абрикоси поріжте часточками, розкладіть поверх тіста, посипте цукром і покрийте рівномірним шаром крихти. Випікайте при 200 градусах в духовці близько 35 хвилин. Потім зменшіть ступінь нагріву до 180 градусів і готуйте ще хвилин 10 - 15.

Готовий пиріг вийміть з форми, посипте за бажанням кокосовою стружкою або цукровою пудрою. Наріжте шматочками і подавайте до столу.

Приємного чаювання!

Приготуйте також солодкий омлет з ягодами і м'яким сиром. Відмінний сніданок або перекус, смачний і корисний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ