Today.ua

Тіна Кароль і Оля Полякова вперше зустрілися після публічної сварки

Тіна Кароль і Оля Полякова намагаються поводитися як професіонали. Зовсім недавно між колегами сталася публічна сварка, і ось, відбулася їхня перша зустріч. Артистки обмінялися люб'язностями в ефірі нового шоу «Ліпсінк Батл».

На початку лютого після виходу ефіру шоу «Маска» між двома зірками стався скандал. Оля Полякова назвала свою колегу головною плакальницею на похороні країни, зачепивши за живе виконавицю, яка поховала свого чоловіка. Як зазначила сама Тіна Кароль, вона не закопала сокиру війни, але сподівається, що між ними залишаться професійні відносини, адже їм ще не раз зустрічатися на різних заходах і світських раутах.

І співачка тримає своє слово. В ефірі нового розважального шоу, ведучою якого стала Тіна Кароль, з'явилася її кривдниця Оля Полякова. Виконавиця вийшла захопитися талантом спортсменки Ганни Різатдінової, яка спародіювала її композицію «Королева ночі».

Згадати про гучний скандал між зірками вирішив другий ведучий проєкту Потап. Зірки не стали загострювати ситуацію, зазначивши, що для обговорення їх балів потрібно зняти окремо шоу. Полякова запропонувала приділити ефірний час іншим артистам, з чим з радістю погодилася Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль і Потап поцілувалися на сцені нового розважального шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ