Today.ua

Тіна Кароль на новому спокусливому фото нагадала Джесіку Реббіт

Тіна Кароль заінтригувала фанатів новими рядками з пісні. Судячи з усього, шанувальникам знову доведеться збирати композицію по частинах, як це було з треком «Скандал». Публікацію зірка супроводила чарівним фото, на якому постала в спідній білизні.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська артистка знову інтригує підписників таємничими постами й спокусливими фотографіями. Артистка опублікувала знімок, на якому постала в спідній білизні від вітчизняного бренду. Завдяки освітленню відтінок волосся Тіни Кароль придбав рудуватий колір. Зовні виконавиця нагадала мультяшну героїню Джесіку Реббіт з фільму «Хто підставив кролика Роджера».

«А роза любити його хотіла, але суть загрози - поламати шипи о тіло», - зазначила в публікації співачка.

Фанати були зачаровані, зрадівши черговою загадкою від кумира. Минулого разу перед виходом пісні «Скандал», Тіна Кароль майже щодня балувала фанатів новими рядками з пісні.

«Оп оп, нові рядки з пісень», «Ітааак, починаємо гадати», «Ооо знову збираємо пісню, мені вже подобається», «Стає все гаряче і гаряче!», «Відчуваю рядки з нової пісеньки, яка чекає нас, а ми ще сильніше», - пишуть фанати.

Нагадаємо, Тіна Кароль увійшла в список ста найбільш успішних жінок України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ