Today.ua

Тіна Кароль образилася на Катю Осадчу після порівняння з епатажною співачкою

Тіна Кароль викликала фурор після виходу кліпу на пісню "Красиво". Шанувальники були захоплені "новою" співачкою, а хейтерам знайшлося, за що її розкритикувати. Однак найбільше артистку поранило запитання ведучої програми "Світське життя".

Незабаром після виходу музичного відео "Красиво" стали говорити про те, що Тіна Кароль сплагіатила скандальну виконавицю MARUV. І правда деякі рухи в кліпі дуже нагадують танець, який раніше виконувала її колега по сцені.

Після запитання про те, чи надихалася Кароль танцем співачки для свого нового кліпу, артистка аж змінилася в обличчі. Вона явно не очікувала такого питання і навіть трохи розгубилася.

"Чому? - здивовано відзначила Тіна після порівняння з MARUV. - Вона прекрасна. Можливо, так здалося, тому що там колготки, боді, бла бла бла. До речі, сьогодні це і попа буде на сцені", - спробувала перевести розмову виконавиця.

Також Катя Осадча згадала про пітона, якого використовувала Тіна Кароль для свого виступу на Atlas Weekend, поцікавившись, чи не боїться вона цькування зоозахисників. Артистка зізналася, що пройшла зі змією і "вогонь і воду", безліч репетицій, знову відкараскавшись від прямої відповіді.

Нагадаємо, Тіна Кароль змінила 4 яскравих нарядів на концерті в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ