Тіна Кароль розкрила секрет своєї стрункості та розповіла, що вона їсть під час роботи. Також зірка поділилася з фанатами, як солити ягоди.
В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" успішна українська артистка не тільки показала свій будинок, але і розповіла, чим харчується.
Після подорожі з сином Веніаміном в Південну Африку Тіна Кароль прийняла рішення відмовитися від вживання м'яса і стати веганом. Тому в основному на сьогоднішній час в її раціоні тільки продукти рослинного походження.
З огляду на те, що артистка схильна до повноти, вона пильно стежить за своїм харчуванням і збирає судочки з перекусами на роботу. Зірка розповіла, що вона з собою бере, і навіть поділилася рецептом солоних ягід:
Популярні зараз
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Українські АЗС збільшили ціни на автогаз
Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу
Аналітики повідомили, як зміняться ціни на продукти харчування в Україні
"Я не вмію готувати. І збираю собі їжу вже готову заздалегідь. Але що мене навчили недавно - це солити ягоди. Це дуже смачно! Тут у мене авокадо, горіхи, насіння, кладу лохину і додаю Гімалайську сіль. Вона не така солона, як звичайна сіль. Солона лохина - ммм ... в цьому щось є!»
Як і у будь-якої людини у Тіни Кароль є свої слабкості: крем і запашний хліб. Співачка зізналася, що вона дійсно обожнює крем і їла б його постійно. Але щоб виглядати розкішно, зірці доводиться відмовлятися від своїх улюблених продуктів.
Нагадаємо, Тіна Кароль показала, що завжди носить у своїй сумочці.